Byggmästare Fagersta

Din byggmästare i Fagersta - Bo & Byggservice i Fagersta AB! Vi är byggmästaren för DITT byggprojekt! Bo & Byggservice i Fagersta är din lokala byggmästare med kunskapen & erfarenheten för bästa resultat! Tveka inte att kontakta Bo & Byggservice - DIN byggmästare i Fagersta! Vi bygger drömmar.

Byggmästare Fagersta | Bo & Byggservice
Bo & Byggservice i Fagersta AB

Byggmästare Fagersta | Bo & Byggservice

Välkomna till Bo & Byggservice i Fagersta

- din Byggmästare i Fagersta!

Bo och Bygg Service AB i Fagersta startade sin verksamhet 2003. Företaget har som huvudsaklig sysselsättning byggnationer av alla slag. Detta innebär att vi exempelvis gör takbyten, ombyggnader och tillbyggnader.
 

Försäkringsskador är något vi också arbetar med för försäkringsbolags räkning. Har även maskiner för markarbeten.
Alla vi på företaget har en bred kompetens och många års erfarenhet. Våra snickare har arbetat i branschen i 20-30 år. Vi har miljötänkande både i arbete och material och vårt mål är att alltid ha nöjda kunder.

 

Bo och Bygg Service har en väl genomtänkt miljöpolicy och har de kunskaper och intyg som krävs i branschen för ställningsbyggnationer, truckkörning och liftar. Vår personal som är kvalitetsansvariga vid byggnationer är mycket erfarna och kunniga snickare.
 

Vi samarbetar bara med erfarna rör-, el- och målarfirmor och kan ta byggnationer med totalentreprenad. Vårt företag utför även underhållsarbete åt industrin där vi gör tillbyggnadsarbeten och ombyggnadsarbeten för deras räkning.


Exempel på tjänsteområden
• Till- & ombyggnationer
• Badrumsrenovering
• Takarbeten
• Markarbeten
• Vattenskador m.m


Läs gärna mer om oss på vår hemsida och kontakta oss för en offert!


Bo & Byggservice i Fagersta AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information